Cine sunt?

Bună! Numele meu este Andreea. Am decis să creez acest blog de slăbit, cu diete de slăbit sănătos dar și diete nesănătoase, sfaturi, idei și păreri. De ce? Din mai multe motive, printre care enumăr:

  1. Vreau să slăbesc! Iar un blog este o motivație în plus să-mi ating scopul propus.
  2. Vreau să-i motivez și pe alții! Nu știu dacă o să reusesc, însă dacă doar o singură persoană mi se alătură, atunci scopul îmi este atins. 🙂
  3. Îmi doresc ca tot mai multe persoane să slăbească sănătos nu să apeleze la diete care promit minuni. Eu, din păcate, am făcut asta în trecut și efectul a fost exact invers. Am slăbit ce-i drept, însă după terminarea dietelor “minune” am pus la loc mai multe kilograme decât aveam înainte.
  4. Vreau să împărtășesc cu restul lumii atât reușitele cât și eșecurile (pentru că da, cu toții o dăm în bară uneori, iar ăsta nu-i un capăt de lume). Astfel sper să-i motivez și pe alții să treacă mai ușor peste micile sau marile greșeli, fără a se simti demotivați.
  5. Vreau să-i motivez și pe cei care nu au nevoie de diete sa urmeze o viață sănătoasa. În felul acesta nici nu vor avea nevoie mai târziu.

Ține minte! Niciodată nu este prea tarziu să faci o schimbare în viața ta!

 

Advertisements

Powered by WordPress.com.

Up ↑