Cine sunt?

Buna! Numele meu este Andreea. Am decis sa creez acest blog de slabit, cu diete de slabit sanatos dar si diete nesanatoase, sfaturi, idei si pareri. De ce? Din mai multe motive, printre care enumar:

  1. Vreau sa slabesc! Iar un blog este o motivatie in plus sa-mi ating scopul propus.
  2. Vreau sa-i motivez si pe altii! Nu stiu daca o sa reusesc, insa daca doar o singura persoana mi se alatura, atunci scopul imi este atins. 🙂
  3. Imi doresc ca tot mai multe persoane sa slabeasca sanatos nu sa apeleze la diete care promit minuni. Eu, din pacate, am facut asta in trecut si efectul a fost exact invers. Am slabit ce-i drept, insa dupa terminarea dietelor “minune” am pus la loc mai multe kilograme decat aveam inainte.
  4. Vreau sa impartasesc cu restul lumii atat reusitele cat si esecurile (pentru ca da, cu totii o dam in bara uneori, iar asta nu-i un capat de lume). Astfel sper sa-i motivez si pe altii sa treaca mai usor peste micile sau marile greseli, fara a se simti demotivati.
  5. Vreau sa-i motivez si pe cei care nu au nevoie de diete sa urmeze o viata sanatoasa. In felul acesta nici nu vor avea nevoie mai tarziu.

Tine minte! Niciodata nu este prea tarziu sa faci o schimbare in viata ta!

Inceputul dietei: luni, 27 martie 2017

Kilograme la inceputul dietei: 94,8

Powered by WordPress.com.

Up ↑