Mic dejun dietetic, sanatos si satios: omleta cu spanac

O dimineata de weekend incepe intotdeauna cu un mic dejun delicios. Iar daca este duminica, cu atat mai bine! 🙂 In aceasta dimineata m-am rasfatat cu o reteta simpla, dar foarte gustoasa, perfecta pentru inceput de primavara: omleta pufoasa cu spanac!

Pe langa omleta am mai adaugat ridichi, rosii cherry, castravete si putina branza light! Si o cana de cafea cu muuuult lapte.

Cum se prepara omleta cu spanac

Ingrediente:

  • 2 oua mari (de tara 😛 )
  • o mana de baby spanac
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita ulei

Cum se prepara:

Intr-o farfurie adanca sau intr-un castron se pun ouale, sarea si se bat foarte bine pana devin foarte spumoase.

Se pune uleiul intr-o tiagaie mica si se lasa la incins intinzandu-se bine pe suprafata acesteia. Se toarna ouale si se lasa la fac mediu pana incep sa se inchege. Cand mai raman doar la suprafata crude se adauga spanacul si se intorc. Se mai lasa cateva secunde cat sa se faca oul bine si se scot pe o farfurie!

Rezultatul este in poza de mai sus! Alaturi se pot servi orice fel de legume si chiar salate, branza telemea sau de vaci.

Pofta buna!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: